Grøn omstilling
Be the change

Frændekilde er et økologisk landbrug midt i den smukke natur i Gribskov tæt på skov og vand. Vi tror på, at vi alle må være den forskel vi ønsker at se i verden, så alle vores tiltag og aktiviteter tager udgangspunkt i at bidrage til den grønne omstilling.

 

Mål & Ansvar

Vi har forpligtet os på at omdanne vores gård til et økologisk og bæredygtigt ansvarligt landbrugsmiljø, hvor vi så vidt muligt imødekommer udfordringerne ved klima-forandringer og biodiversitetskrisen gennem større bevidsthed og handling. Både inde og ude.

Vores mission er at vi kan påvirke bæredygtigheden i danske virksomheder og deres evne til at dokumentere denne indsats – målbart, mærkbart og kulturelt.

 

Biodiversitet som prioritet

Frændekilde anerkender, at et blomstrende økosystem er afgørende for vores planets sundhed. For at beskytte og fremme biodiversitet har vi reserveret særlige landområder til vilde blomster, hjemmehørende planter og et hjemsted for det lokale insekt- og dyreliv. Disse reservater tiltrækker bestøvere, fugle og andre vigtige arter, som spiller en afgørende rolle i opretholdelsen af den økologiske balance.

 

Kulstofneutral praksis

Vores ønske om at bekæmpe klimaforandringer rækker langt ud over Frændekildes evner.  Men det vi kan, er at bidrage til de gode forandringer. Ved at implementere kulstofneutral praksis, herunder vedvarende energikilder, en reduktion i affald og bæredygtige løsninger, stræber vi efter at være en del af løsningen, ikke problemet.

Lad os holde dig opdateret

    OK