Artiskokkens bæredygtige langbordsmiddag
Tobias som står bag det nyopstartede cateringfirma Artiskokken, -og som har stået i spidsen for vores køkken gennem de seneste 3 år, vil stå klar med 3 bæredygtige serveringer på denne aften. Der bliver lagt vægt på bæredygtige alternativer til de ofte anvendte råvarer, så som rødt kød, laks og torsk, der som bekendt belaster vores jordklode.
Menuen er Italiensk inspireret og der bruges minimum 90% økologiske råvarer, der så vidt muligt er lokalt produceret. Vi tager hvad vi kan spise fra fadene og sender dem rundt.
Opskrifter på alle serveringer vil ligge klar til dem der har lyst til, at prøve kræfter med dele af, -eller hele menuen, i hjemmet.
Kom og nyd en hyggelig middag og få inspiration til ærlig, bæredygtig og velsmagende mad.
Menu
Forretter
• Friteret blæksprutte og lokalt øko-grønt, serveres med citron-bergamotte creme
• Hasselbach butternut squash med salvie og salsa verde
• Blåmuslinger ”alla tarantina” med grillet foccacia
Hovedret
• Frisk pasta med økologisk dansk kaninragu og merian
Dessert
• Rabarbertrifli med pistacie og maraschino kirsebær
OBS* Vi sender bekræftelsesmail ud med info. Din reservation er ikke godkendt før vi har modtaget en overførsel på Mobilepay på 880646. Markér overførslen med ARTISKOKKEN, samt navn og hvor mange børn/voksne I kommer. Derved kan vi bekræfte hvor mange vi bliver, og eventuelt give plads til nogle på ventelisten.