Restaurant Relæ

Efter måneder i forskudt vinterhi og med sommerens snarlige kommen drager Relæ fra stenbroen og nordpå. Kokkene skal strække benene og hive lidt frisk luft og inspiration ind så fra 1. juli og 6 uger frem vil Relæ slå sine økologisk-gastronomiske folder med en sommerrestaurant på Frændekilde ved Tisvildeleje.

Relæ vil føre den gastronomiske stil videre med en menu skræddersyet til Frændekildes landlige og afslappede rammer. Råvarerne vil blive kokkereret på et tårnhøjt niveau men ganske som det kendes fra forskellige events som Seed Exchange og Heartland så trives Relæ med at udtrykke sig på en måde hvor der kan være højt til loftet og rum til at man kan slappe af og hygge sig.

Meget vil blive tilberedt over bål og grøntsagerne fra Farm of Ideas vil være grundlaget for menuen som man kender det fra Relæ.

Den faste daglige menu starter ved 685,- for 6 serveringer og vinmenuen til 525,- men der vil også være mulighed for at droppe forbi og nyde solnedgangen over de rullende bakker med et glas naturvin og en Manfreds Tartar i hver hånd.

Frændekilde blev startet med en drøm om at skabe et uformelt samlingspunkt med fokus på fællesskab, økologi og bæredygtighed. Kim har med egne hænder nænsomt restaureret den store lade i de sidste 6 år som vil kunne rumme omkring 60 gæster under Relæ’s sommerrestaurant. Centralt i laden finder man det store åbne køkken, der helt som på Relæ skal agere samlingspunkt.

Relæ plejer at tiltrække gæster fra hele verden men i disse tider ser det anderledes ud.
“Jeg har kendt Kim og Frændekilde i mange år og jeg ved at han og jeg har værdierne og hjertet i sync. Vi har brug for at komme ud og møde danskerne et andet sted end vi plejer og midt i de mørkeste corona-uger slog det mig at det nok var nu eller aldrig at vi skulle lave det samarbejde Kim og jeg har talt om så længe. Relæ hører lige så meget til på landet som på stenbroen, så det her glæder jeg mig helt vildt til.

Kipo Kim glæder sig også til samarbejdet med michelin-stjerne restauranten.
“På Frændekilde lever vi for at skabe fællesskaber. Den bedste måde at gøre det på er at bryde brød sammen og det er mig en usigelig stor glæde at vi nu har sikret os seks uger med ekstraordinær god mad som Christian og hans team laver den.”

Relæ sommerrestaurant – Onsdag til lørdag fra 1.juli til 15. august. Book bord her

Lad os holde dig opdateret

OK