Om Frændekilde

Frændekilde betyder ”kilden til venskab”, og det – sammen med respekten for råvarer, god mad, natur og kultur er essensen af Frændekilde. Her har et hjertevarmt hold af grønne ildsjæle sammen med lokale partnere, skabt et moderne mødested, hvor oplevelserne er mange, forskellighed omfavnes.

“Vi mennesker har distanceret os fra hinanden og fra naturen, og det er på tide at gå den anden vej, mærke jorden og skabe rammer, hvor vi kan møde hinanden, og finde sammen i fællesskaber, hvor der er plads til at dele viden og interesser. Det er de rammer, vi gerne vil skabe på Frændekilde,” siger Kim Wolff.

Frændekildes pulserende hjerte er det store køkken, der står som en scene i gårdens gamle lade, som i dag er forvandlet til et smukt rum med plads til godt 100 gæster.

Et samlingspunkt hvor der hver anden uge, året rundt bydes på langbords- eller temamiddage. På Frændekilde kan man også sætte sit helt eget præg på egne store fester og events.

Middage og fester er bygget op om en bæredygtig tilgang til mad med fokus på lokale råvarer, der høstes direkte på gårdens egne 15 hektar land eller hentes fra lokale gårde i området.  “Bæredygtighed har altid ligget os på sinde, og med tiden er jord-til-bord tankegangen udviklet sig til et folkeligt fænomen, der passer perfekt ind i vores rammer” siger Kim Wolff.

Den gamle bygning lægger også hus til et kontorfællesskab hvor virksomheder, iværksættere og kommunen bygger bro og skaber arbejdspladser i lokalområdet.

Og i den lille frisør finder man Kim Wolff – klar med saksen, en snak om livet og en kop varm kaffe.

Lad os holde dig opdateret

    [mailpoetsignup mailpoetsignup-574 id:mailpoetconsent list:4 default:on]
    OK