Bryllup på Frændekilde

Op til 80 gæster

Frændekilde er det perfekte sted at fejre kærligheden, i smukke omgivelser og med alle dem i holder af.
Vi kan tilbyde alt fra en uformel brunch vi  sammensætter i fællesskab, romantisk frokost, eftermiddagsreception på terrassen eller den store middag efterfulgt af fest, med musik, dansk og alt der hører til!
Vores forslag herunder ligger inden for de rammer, men har I andre idéer, så spørg endelig.

Bryllupsfest på Frændekilde finder helst sted i tidsrummet kl. 10 – 02, når vi står for traktementet.

Vi dækker gerne fint op ved langbordene hvor de rå træborde, toppet med pænt porcelæn og glas, er indbegrebet af Frændekilde, pyntet med blomster fra haven og markerne i små vaser på bordene. Har I en drøm om duge og kandelabre kan vi også finde ud af det, eller I er velkommen til at medbringe jeres eget.

Vores menuer afstemmes efter årstiden. Vi handler helst lokalt fra gårdene omkring os og altid økologisk. Vi sender dig gerne forslag og bud på menuer, med forbehold for sæsonændringer. Maden serverer vi på store fade, i bedste langbordsstil.

Frændekilde har udsigt til naturen og i det omfang vejret tillader det, benytter vi os også af rummet udenfor, hvor vi har den store terrasse med komfortable møbler og vider. Når mørket sænker sig, tænder vi bålet.

I har på dagen, hele Frændekilde for jer selv og kan frit holde taler eller synge, som I vil. Vi har også en stor skærm hvis nogen vil sige et par ’levende ord’ til festens midtpunkt.

 

Lad os holde dig opdateret

    [mailpoetsignup mailpoetsignup-574 id:mailpoetconsent list:4 default:on]
    OK